Przepis i sposób przygotowania na: Klops gołąbek.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klops gołąbek. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-golabek2-2.jpg)
![Krok 2 - Klops gołąbek. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-golabek1-2.jpg)
![Krok 3 - Klops gołąbek. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-golabek0-2.jpg)
mięso mielone | 500 gram |
kapusta biała | 60 dag |
bulion drobiowy | 1,5 litr |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
jajko | 3 sztuk |
cebula biała | 2 sztuk |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
ryż | 400 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: