Składniki:
filety białej ryby | 30 dag |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/2 szklanki |
cukinia | 1 szt |
skórka starta z cytryny | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
sól | |
bazylia | 1/2 pęczka |
olej do smażenia | |
bułka czerstwa | 1 szt |
filety białej ryby | 30 dag |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/2 szklanki |
cukinia | 1 szt |
skórka starta z cytryny | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
sól | |
bazylia | 1/2 pęczka |
olej do smażenia | |
bułka czerstwa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: