Przepis i sposób przygotowania na: Klopsy z gulaszem cukiniowo-paprykowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klopsy z gulaszem cukiniowo-paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-z-gulaszem-cukiniowopaprykowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Klopsy z gulaszem cukiniowo-paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-z-gulaszem-cukiniowopaprykowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Klopsy z gulaszem cukiniowo-paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-z-gulaszem-cukiniowopaprykowym0-2.jpg)
KLOPSY: | |
mięso mielon | 300 g |
jajko | 1 |
sól | |
pieprz | |
czosnek | 1 ząbek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
oliwa | |
gulasz | |
cukinia | 1 |
cebula | 1 |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 2 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: