Przepis i sposób przygotowania na: KLOPSY Z PAPRYKĄ I OGÓRKIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - KLOPSY Z PAPRYKĄ I OGÓRKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-z-papryka-i-ogorkiem2-2.jpg)
![Krok 2 - KLOPSY Z PAPRYKĄ I OGÓRKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-z-papryka-i-ogorkiem1-2.jpg)
![Krok 3 - KLOPSY Z PAPRYKĄ I OGÓRKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-z-papryka-i-ogorkiem0-2.jpg)
łopatka bez kości | 400 gram |
wołowina | 400 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 3 szt |
czosnek | 3-4 ząbki |
ogórek kiszony | 3 szt |
majeranek | 3 łyżki |
tymianek | 1 łyżka |
przyprawa do kebaba | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 szt |
chleb razowy | 3-4 kromki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: