Przepis i sposób przygotowania na: Kluski parowane z sosem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski parowane z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane-z-sosem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski parowane z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane-z-sosem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski parowane z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane-z-sosem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kluski parowane z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane-z-sosem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kluski parowane z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane-z-sosem5-2.jpg)
![Krok 6 - Kluski parowane z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane-z-sosem6-2.jpg)
![Krok 7 - Kluski parowane z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane-z-sosem7-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
mleko 2% | 1 szkl |
drożdże | 10 dag |
mąka | 1 łyżeczka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
jaja | 2 |
szynka wieprzowa | 1 kg |
olej do smażenia | 2 łyżki |
cebula | 1/2 |
czosnek | 1 ząbek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 listki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: