Przepis i sposób przygotowania na: Kluski śląskie z sosem pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski śląskie z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-sosem-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski śląskie z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-sosem-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski śląskie z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-sosem-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Kluski śląskie z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-sosem-pieczarkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Kluski śląskie z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-sosem-pieczarkowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Kluski śląskie z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-sosem-pieczarkowym6-2.jpg)
ziemniaki | 1 kg |
mąka ziemniaczana | 0,25 kg |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
woda zimna | 3 l |
jajko | 1 szt |
pieczarki | 1 kg |
woda | 0,25 l |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: