Składniki:
filet z dowolnej ryby | 35 dkg |
przecier pomidorowy | 250 ml |
papryka | 2 szt |
marchew | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
por (biała część) | |
pasta paprykowa | 2 łyżki |
sos rybny | 2-3 łyżki |
sól, pieprz, ostra papryka |
filet z dowolnej ryby | 35 dkg |
przecier pomidorowy | 250 ml |
papryka | 2 szt |
marchew | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
por (biała część) | |
pasta paprykowa | 2 łyżki |
sos rybny | 2-3 łyżki |
sól, pieprz, ostra papryka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: