Przepis i sposób przygotowania na: Kokoski
Kroki postępowania
Piec 25 minut w temp 170 stopni
![Krok 1 - Kokoski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokoski23-2.jpg)
![Krok 2 - Kokoski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokoski24-2.jpg)
![Krok 3 - Kokoski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokoski21-2.jpg)
![Krok 4 - Kokoski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokoski22-2.jpg)
![Krok 5 - Kokoski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kokoski20-2.jpg)
jajko | 6 sztuk |
białko | 1 sztuka |
cukier | 150 gram |
mąka | 150 gram |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier puder | 1 szklanka |
kakao | 3 łyżki |
mleko | 3 łyżki |
oraz: | |
wiórki kokosowe | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: