Składniki:
pierś z indyka | 50 dkg |
cebula | 3 sztuki |
żółta i zielona paryka | po 1 strąku |
suszona śliwka kalifornijska | 15 dkg |
oliwa | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
pierś z indyka | 50 dkg |
cebula | 3 sztuki |
żółta i zielona paryka | po 1 strąku |
suszona śliwka kalifornijska | 15 dkg |
oliwa | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: