Przepis i sposób przygotowania na: Koperkowy kotlet schabowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Koperkowy kotlet schabowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowy-kotlet-schabowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Koperkowy kotlet schabowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowy-kotlet-schabowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Koperkowy kotlet schabowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowy-kotlet-schabowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Koperkowy kotlet schabowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowy-kotlet-schabowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Koperkowy kotlet schabowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowy-kotlet-schabowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Koperkowy kotlet schabowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowy-kotlet-schabowy6-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
koperek | 4 łyżeczki |
sól i pieprz | do smaku |
jajko | 3 szt - małe |
mleko | 100 ml |
olej rzepakowy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: