Przepis i sposób przygotowania na: Kopiec kreta inaczej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kopiec kreta inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kopiec-kreta-inaczej-1-2.jpg)
![Krok 2 - Kopiec kreta inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kopiec-kreta-inaczej-2-2.jpg)
![Krok 3 - Kopiec kreta inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kopiec-kreta-inaczej-3-2.jpg)
![Krok 4 - Kopiec kreta inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kopiec-kreta-inaczej-4-2.jpg)
![Krok 5 - Kopiec kreta inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kopiec-kreta-inaczej-5-2.jpg)
![Krok 6 - Kopiec kreta inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kopiec-kreta-inaczej-6-2.jpg)
mąka | 1,5 szklanki |
margaryna | pół kostki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
cukier | pół szklanki |
maślanka | 1 szklanka |
śmietana 30% | 600 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
śmietan fix | 3 opakowania |
banan | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: