Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet duszony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlet duszony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-duszony1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlet duszony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-duszony2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlet duszony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-duszony3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlet duszony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-duszony4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlet duszony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-duszony5-2.jpg)
![Krok 6 - Kotlet duszony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-duszony6-2.jpg)
kotlety schabowe | 300 g |
mąka | 1/2 szklanki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia | 100 ml |
bulion warzywny | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: