Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet z piersi kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlet z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-z-piersi-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlet z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-z-piersi-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlet z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-z-piersi-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlet z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-z-piersi-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlet z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-z-piersi-kurczaka5-2.jpg)
![Krok 6 - Kotlet z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-z-piersi-kurczaka6-2.jpg)
buraki czerwone | 5 średnich ugotowanych |
cebula biała | 1 mała |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1łyżka |
cukier | szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
pierś z kurczaka | 1/2 duża |
pieczarki | 2 |
ser żółty | 100 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: