Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety de volaille
Kroki postępowania
Smacznego.
![Krok 1 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille18-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille19-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille20-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille21-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille22-2.jpg)
![Krok 6 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille23-2.jpg)
![Krok 7 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille24-2.jpg)
![Krok 8 - Kotlety de volaille foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-de-volaille17-2.jpg)
piersi z kurczaka z kością | 1 sztuka |
koperek | 2 szczypty |
pietruszka zielona | 2 szczypty |
masło | 20 dag |
olej do smażenia | 100 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: