Składniki:
pierś z indyka | 1 kg |
szynka gotowana | 10 dkg |
pestki słonecznika | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
suszone zioła prowensalskie | |
pieprz, sól | |
papryka zielona | |
papryka żółta | |
papryka czerwona | |
ser gouda | 10 dkg |
pierś z indyka | 1 kg |
szynka gotowana | 10 dkg |
pestki słonecznika | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
suszone zioła prowensalskie | |
pieprz, sól | |
papryka zielona | |
papryka żółta | |
papryka czerwona | |
ser gouda | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: