Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety mazursko-warmińskie
Kroki postępowania
Mięso opłukać, rozbić i posolić.
![Krok 1 - Kotlety mazursko-warmińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mazursko-warminskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety mazursko-warmińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mazursko-warminskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety mazursko-warmińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mazursko-warminskie3-2.jpg)
schab bez kości | 80 dag |
jajko | 3 szt |
mąka | 2 dag |
szynka konserwowa | 15 dag |
sól do smaku | |
Imbir mielony Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: