Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety mielone z cebulą siedmiolatką i koperkiem
Do przygotowania kotletów wykorzystałam cebulkę siedmiolatka. Uwielbiam ten gatunek cebuli - zarówno za piękny, gruby szczypior jak i to, że gatunek jest mrozoodporny, więc idealny do naszego klimatu.
Sam przepis na przygotowanie kotletów mielonych z cebulą siedmiolatką i koperkiem nie różni się niczym od klasycznej wersji dania. Po prostu w trakcie wyrabiania mięsnej masy dodać musicie cebulkę siedmiolatka i koperek. Te dwa dodatki sprawiają, że mięso nabiera przyjemnego aromatu i smaku. Polecam!
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety mielone z cebulą siedmiolatką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone-z-cebula-siedmiolatka-i-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety mielone z cebulą siedmiolatką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone-z-cebula-siedmiolatka-i-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety mielone z cebulą siedmiolatką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone-z-cebula-siedmiolatka-i-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety mielone z cebulą siedmiolatką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone-z-cebula-siedmiolatka-i-koperkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlety mielone z cebulą siedmiolatką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone-z-cebula-siedmiolatka-i-koperkiem5-2.jpg)