Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybno-ziemniaczane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety rybno-ziemniaczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybno-ziemniaczane1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety rybno-ziemniaczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybno-ziemniaczane2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety rybno-ziemniaczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybno-ziemniaczane3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety rybno-ziemniaczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybno-ziemniaczane4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlety rybno-ziemniaczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybno-ziemniaczane5-2.jpg)
![Krok 6 - Kotlety rybno-ziemniaczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybno-ziemniaczane6-2.jpg)
filety z mintaja | 300 g |
ziemniaki ugotowane | 400 g |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 4 szt |
imbir | 2 cm |
natka pietruszki | 2-3 łyżki |
szczypiorek usiekany | 2-3 łyżki |
jajko | 1 szt |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
sól | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: