Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety schabowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe4-2.jpg)
schab bez kości | 500 gram |
sól i pieprz | do smaku |
mąka | do panierowania |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: