Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe-z-kiszona-kapusta-i-grzybami1-2.jpg)
Cebulę obieramy,drobno siekamy i dusimy na 2 łyżkach oleju.Dodajemy posiekane grzyby,podsmażamy około 5 min i dodajemy posiekaną kapustę,doprawiamy solą,pieprzem i przyprawą kuchrek do smaku,zasmażamy około 10 min na średnim ogniu mieszając co jakiś czas.
Gotowy farsz odstawiamy do przestudzenia.
![Krok 2 - Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe-z-kiszona-kapusta-i-grzybami2-2.jpg)
Gotowe kotleciki panierujemy w utrzepanym jajku a następnie w bułce tartej.
![Krok 3 - Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe-z-kiszona-kapusta-i-grzybami3-2.jpg)
Podajemy z ziemniaczkami i ulubionymi dodatkami.
Smacznego :)
![Krok 4 - Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-schabowe-z-kiszona-kapusta-i-grzybami4-2.jpg)