Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z jajek
Kroki postępowania
Jajka zetrzeć na tarce, dodać odciśniętą z mleka kajzerkę , ser,zieleninę, drobno posiekaną cebulkę, surowe jajko , śmietanę , doprawić do smaku i dokładnie wymieszać.
jajko | 1 sztuka |
kajzerka | 1 sztuka |
mleko | |
żółty ser starty | 2 łłyżki |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
zielenina | |
olej do smażenia | |
jajko ugotowane na twardo | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: