Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z młodej kapusty
Kroki postępowania
Między czasie cebulę kroimy w kostkę i siekamy koperek.
![Krok 1 - Kotlety z młodej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-mlodej-kapusty1-2.jpg)
Do odciśniętej kapusty dodajemy przygotowaną cebulę, koperek, mąkę, bułkę tartą, jajka i pieprz do smaku.
![Krok 2 - Kotlety z młodej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-mlodej-kapusty2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety z młodej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-mlodej-kapusty3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety z młodej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-mlodej-kapusty4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlety z młodej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-z-mlodej-kapusty5-2.jpg)
kapusta | 1 główka (młoda) |
cebula | 1 sztuka |
koperek | mały pęczek |
sól | ok 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko | 2-3 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: