Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety ze świeżych grzybów
Kroki postępowania
Grzyby oczyścić, poszatkować i udusić na maśle, do odparowania wody.
grzyby świeże | 75 dag |
mleko | 1/2 szklanki |
bułka czerstwa | 2 szt |
cebula biała | 1 szt. |
kasza manna | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
jaja | 2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: