Przepis i sposób przygotowania na: Krem czekoladowo cytrynowy do babeczek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem czekoladowo cytrynowy do babeczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-czekoladowo-cytrynowy-do-babeczek1-2.jpg)
![Krok 2 - Krem czekoladowo cytrynowy do babeczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-czekoladowo-cytrynowy-do-babeczek2-2.jpg)
![Krok 3 - Krem czekoladowo cytrynowy do babeczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-czekoladowo-cytrynowy-do-babeczek3-2.jpg)
![Krok 4 - Krem czekoladowo cytrynowy do babeczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-czekoladowo-cytrynowy-do-babeczek4-2.jpg)
![Krok 5 - Krem czekoladowo cytrynowy do babeczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-czekoladowo-cytrynowy-do-babeczek5-2.jpg)
biała czekolada | 150 g |
śmietana 30% | 125 ml |
masło | 50 g |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
maliny mrożone | 1-2 garście - do podania |
babeczki kruche | 35-40 szt - małe do wypełnienia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: