Przepis i sposób przygotowania na: Krem pieczarkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowy3-2.jpg)
![Krok 2 - Krem pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowy4-2.jpg)
![Krok 3 - Krem pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowy5-2.jpg)
![Krok 4 - Krem pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowy6-2.jpg)
![Krok 5 - Krem pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowy7-2.jpg)
![Krok 6 - Krem pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowy8-2.jpg)
pieczarki | 1 kg |
cebula | 2 szt |
ząbek czosnku | 4 szt |
wino białe wytrawne | 180 ml |
masło | 3 kostki |
śmietana 30% | 200 ml |
Pieprz biały mielony Prymat | 2 łyżki |
sól do smaku | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: