Składniki:
płatki migdałowe | 3 łyżki |
dynia | 30 dag |
sok jabłkowy | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
ziemniaki | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
bulion warzywny | 1 l |
Imbir mielony Prymat | 1/2 lyżeczka |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
dynia | 30 dag |
sok jabłkowy | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
ziemniaki | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
bulion warzywny | 1 l |
Imbir mielony Prymat | 1/2 lyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: