Przepis i sposób przygotowania na: Krem z pieczonej papryki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem z pieczonej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-pieczonej-papryki10-2.jpg)
![Krok 2 - Krem z pieczonej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-pieczonej-papryki11-2.jpg)
![Krok 3 - Krem z pieczonej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-pieczonej-papryki12-2.jpg)
![Krok 4 - Krem z pieczonej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-pieczonej-papryki13-2.jpg)
![Krok 5 - Krem z pieczonej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-pieczonej-papryki14-2.jpg)
![Krok 6 - Krem z pieczonej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-pieczonej-papryki15-2.jpg)
papryka czerwona | 4 sztuki |
papryka żółta | 3 sztuki |
czosnek | 1 główka |
cebula | 1 sztuka |
bulion warzywny | 3/4 szklanki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
masło klarowane | 1 do smaku |
koper świeży | 1 do smaku |
chleb czerstwy | 2 kromki |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: