Składniki:
szparagi zielone | 2 pęczki |
por | 1 szt |
ziemniak duży | 1 szt |
bulion warzywny | 2 l |
masło | 100 gram |
śmietana 30% | 100 ml. |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | szczypta |
cukier | szczypta |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
szparagi zielone | 2 pęczki |
por | 1 szt |
ziemniak duży | 1 szt |
bulion warzywny | 2 l |
masło | 100 gram |
śmietana 30% | 100 ml. |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | szczypta |
cukier | szczypta |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: