Przepis i sposób przygotowania na: Krokiety z farszem mięsnym
Kroki postępowania
Gdy mięso będzie ugotowane do miękkości wyjmij je z rosołu i odstaw do wystudzenia.
![Krok 1 - Krokiety z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-farszem-miesnym1-2.jpg)
Na samym końcu wlej olej i dokładnie zmiksuj. Ciasto odstaw na około 30 minut.
W tym czasie możesz obrać mięso z kości.
Naleśniki smaż na rozgrzanej patelni.
* ja nie używam oleju do smażenia, jeżeli olej wlałam bezpośrednio do ciasta.
![Krok 2 - Krokiety z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-farszem-miesnym2-2.jpg)
![Krok 3 - Krokiety z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-farszem-miesnym3-2.jpg)
Usmażone naleśniki smaruj przygotowanym farszem i zawijaj je w kopertę.
![Krok 4 - Krokiety z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-farszem-miesnym4-2.jpg)
Złożone krokiety panieruj w jajku i bułce tartej. Obsmażaj na rozgrzanym oleju.
Gotowe, smacznego! ;-)
![Krok 5 - Krokiety z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-farszem-miesnym5-2.jpg)