Składniki:
korpus g?si | 1 ?redni |
marchew | 3 szt |
pietruszka | 2 szt |
seler | 1 szt |
por | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
ga?ka muszkato?owa | |
mleko | 3 szklanki |
jajko | 4 szt |
m?ka pszenna | |
olej rzepakowy | |
bu?ka tarta | |
kapusta kiszona | 50 dag |
korpus g?si | 1 ?redni |
marchew | 3 szt |
pietruszka | 2 szt |
seler | 1 szt |
por | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
ga?ka muszkato?owa | |
mleko | 3 szklanki |
jajko | 4 szt |
m?ka pszenna | |
olej rzepakowy | |
bu?ka tarta | |
kapusta kiszona | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: