Przepis i sposób przygotowania na: Krokiety z kapustą kiszoną i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krokiety z kapustą kiszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-kapusta-kiszona-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Krokiety z kapustą kiszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-kapusta-kiszona-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Krokiety z kapustą kiszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-kapusta-kiszona-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Krokiety z kapustą kiszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokiety-z-kapusta-kiszona-i-pieczarkami0-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
pieczarki | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
przyprawa uniwersalna | 1 szczypta |
kapusta kiszona | 1 kilogram |
woda | 1 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: