Przepis i sposób przygotowania na: Krówka na biszkopcie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krówka na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka-na-biszkopcie1-2.jpg)
![Krok 2 - Krówka na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka-na-biszkopcie2-2.jpg)
![Krok 3 - Krówka na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka-na-biszkopcie3-2.jpg)
![Krok 4 - Krówka na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka-na-biszkopcie4-2.jpg)
Smacznego !
![Krok 5 - Krówka na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka-na-biszkopcie5-2.jpg)
jajko | 7 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 1` łyżeczka |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 1,5 szkl |
cukier | 4 łyżki |
masło | 190 g |
mąka | 4 łyżki pełne |
aromat waniliowy | |
masa krówkowa o smaku orzechowym | 1 puszka |
orzechy włoskie do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: