Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasteczka z nutellą
Margarynę rozpuścić z mlekiem. Dodać cukier i kakao. Cały czas mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasta rozłożyć na blasze lub tacce i zrobic na nich wzorki polewą.
mąka | 0,5 kg |
masło | 30 dkg |
cukier puder | 15 dkg |
proszek do pieczenia | 2 łyzeczki |
jajko | 1 |
nutella | |
Polewa: | |
margaryna | 100 g |
mleko | 4 łyżki |
kakao | 3 łyzki |
cukier | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: