Przepis i sposób przygotowania na: Kruche kakaowe ze śliwkami
Kroki postępowania
Następnie zawijamy je w folię spożywczą i wstawiamy na 45 minut do zamrażarki.
Ciasto pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160-170 C przez 35 minut.
mąka | 1 1/2 szkl |
cukier | 1/2 szkl |
jajko | 1 szt |
śmietana | 1 łyżka |
margaryna | 15 dag |
kakao | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
śmietana kremówka | 350 ml |
cukier puder | 4 łyżki |
śliwki węgierki | 400 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: