Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik80-2.jpg)
![Krok 2 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik81-2.jpg)
![Krok 3 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik82-2.jpg)
![Krok 4 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik83-2.jpg)
![Krok 5 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik84-2.jpg)
kości schabowe | 0,5 kg |
ziemniaki | 3 sztuki |
marchew | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 garść |
śmietana 12% | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
woda | 4 litry |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
kasza jęczmienna perłowa | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: