Przepis i sposób przygotowania na: Kulki mięsno-rybne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kulki mięsno-rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-miesnorybne2-2.jpg)
![Krok 2 - Kulki mięsno-rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-miesnorybne1-2.jpg)
![Krok 3 - Kulki mięsno-rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-miesnorybne3-2.jpg)
![Krok 4 - Kulki mięsno-rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-miesnorybne4-2.jpg)
![Krok 5 - Kulki mięsno-rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-miesnorybne0-2.jpg)
karczek wieprzowy | 30 dkg |
filety rybne | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
jaja | 2 sztuki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 8 sztuk |
ocet | 2 sztuki |
woda | 6 szklanek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 sztuk |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: