Przepis i sposób przygotowania na: Kulki z serem w sosie pieczerkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kulki z serem w sosie pieczerkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-z-serem-w-sosie-pieczerkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Kulki z serem w sosie pieczerkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-z-serem-w-sosie-pieczerkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Kulki z serem w sosie pieczerkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulki-z-serem-w-sosie-pieczerkowym0-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
jajko | 1 szt |
bułka tarta pikantna | 3/4 szklanki |
czosnek | 2 ząbki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2-3 łyżeczki |
cebula | |
ser żółty | 10 dag |
sos | |
masło | 3 łyżki |
pieczarki | 500 g |
śmietana 30% | 250 ml |
sól | |
pieprz | |
mąka | 4 łyżki |
woda | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: