Przepis i sposób przygotowania na: kurczak nadziewany
Kroki postępowania
![Krok 1 - kurczak nadziewany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziewany14-2.jpg)
![Krok 2 - kurczak nadziewany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziewany13-2.jpg)
![Krok 3 - kurczak nadziewany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziewany12-2.jpg)
![Krok 4 - kurczak nadziewany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziewany11-2.jpg)
Kurczak (cały) | 1 szt |
mięso mielone | 1 1/5 kg |
ryż | 1 torebka |
Wątróba (z kurczaka) | 30 dek |
jajko | 3 szt |
pieczarki | 40 dek |
cebula | 2 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
delikat czerwony | 1 łyżka |
papryka mielona | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: