Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w pikantnej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak w pikantnej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-pikantnej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak w pikantnej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-pikantnej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak w pikantnej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-pikantnej-panierce0-2.jpg)
udko z kurczaka | 1 szt |
pytki z kurczaka | 4 szt |
pikantna panierka | 1 szklanka |
bulion warzywny | 2,5 l |
sos sojowy ciemny | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
jajko | 2 szt |
oliwa | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: