Przepis i sposób przygotowania na: Kurczę pod pierzynką serową od Hamrocyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczę pod pierzynką serową od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurcze-pod-pierzynka-serowa-od-hamrocyka1-2.jpg)
Pieczemy z obu stron , gdy jest podpieczone dolewamy trochę wody i dusimy z 10 minut pod przykryciem.
![Krok 2 - Kurczę pod pierzynką serową od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurcze-pod-pierzynka-serowa-od-hamrocyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczę pod pierzynką serową od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurcze-pod-pierzynka-serowa-od-hamrocyka0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 6 szt. |
pieczarki | 300 gram |
papryka | 1/2 szt. |
cebula | 1 szt. |
pomidor | 1 szt. |
masło do smażenia | |
przyprawy | |
ser gouda | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: