Przepis i sposób przygotowania na: Langosz :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz11-2.jpg)
![Krok 2 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz12-2.jpg)
![Krok 3 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz13-2.jpg)
![Krok 4 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz14-2.jpg)
![Krok 5 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz15-2.jpg)
![Krok 6 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz16-2.jpg)
![Krok 7 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz17-2.jpg)
![Krok 8 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz18-2.jpg)
![Krok 9 - Langosz :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/langosz19-2.jpg)
mąka pszenna | 0,5 kg |
drożdże świeże | 30 gram |
mleko 2% | 3 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyzeczka |
cukier | 1 łyzeczka |
olej do smażenia | 700 ml |
ketchup pikantny | 10 łyzek |
ser żółty | 200 gram |
majonez | 4 łyzki |
śmietana | 6 łyzek |
czosnek | 3 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: