Przepis i sposób przygotowania na: lasagne serowo-warzywne
Kroki postępowania
sery zetrzeć i wymieszać
zawinąć w folię al.
zapiekać przez 30 minut w 180 stopniach
makaron lasagne | 8 płatów |
ser biały | 1/2 kostki |
szpinak | 4 -5 kostek |
parmezan | 50 gr |
ser cheddar | 100 gr |
ser salami | 100 gr |
masło | do podsmażenia |
pieczarki | 150 gr |
seler naciowy | 2 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
por (biała część) | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: