Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z mięsem
Kroki postępowania
Wymieszać razem mięso, kapustę oraz usmażone z cebulą pieczarki, dodać do makaronu. Ponownie przemieszać, posolić i doprawić pieprzem.
Podawać udekorowane natką pietruszki.
kapusta biała | 1/3 główki |
wołowina gotowana | 80 dkg |
pieczarki | 20 dkg |
cebula biała | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
olej do smażenia | wg potrzeby |
makaron łazanki | 50 dkg |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: