Przepis i sposób przygotowania na: LECZO Z CZOSNKIEM I PIECZARKAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - LECZO Z CZOSNKIEM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-czosnkiem-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 2 - LECZO Z CZOSNKIEM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-czosnkiem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - LECZO Z CZOSNKIEM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-czosnkiem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 4 - LECZO Z CZOSNKIEM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-czosnkiem-i-pieczarkami0-2.jpg)
kiełbasa podwawelska | 1 sztuka |
czosnek | 6 ząbków |
cebula | 2 sztuki |
pieczarki | 200 gram |
papryka czerwona | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | 1 opakowanie |
olej do smażenia | 3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: