Przepis i sposób przygotowania na: Lody miętowe
Kroki postępowania
Mleko zagotować. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem na puszysty krem.
![Krok 1 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe13-2.jpg)
![Krok 2 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe14-2.jpg)
![Krok 3 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe15-2.jpg)
![Krok 4 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe16-2.jpg)
![Krok 5 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe17-2.jpg)
![Krok 6 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe18-2.jpg)
![Krok 7 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe19-2.jpg)
![Krok 8 - Lody miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lody-mietowe20-2.jpg)
mleko 3,2% | 2 szklanki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
Syrop: | 1/2 szklanki |
śmietana kremówka | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: