Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na szpinaku
Łososia przyprawiamy solą i pieprzem obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.
Na talerzu układamy szpinak a na nim łososia lub obok siebie.
szpinak mrożony | 300 g |
cebula | 1-2 sztuki |
czosnek | 4-5 ząbków |
wino białe wytrawne | 100 ml |
ser pleśniowy | 300 g |
kremówka | 1/4 szklanki |
sól i pieprz do smaku | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
oliwa | 4-5 łyżek |
łosoś | 100-200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: