Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-panierce3-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-panierce2-2.jpg)
![Krok 4 - Łosoś w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-panierce0-2.jpg)
jajko | 1 |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 3 łyżeczki |
sok z cytryny | 3 łyżek |
mleko | 150 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka | |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
łosoś filet | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: