Przepis i sposób przygotowania na: M jak miodownik
Kroki postępowania
![Krok 1 - M jak miodownik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/m-jak-miodownik3-2.jpg)
![Krok 2 - M jak miodownik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/m-jak-miodownik2-2.jpg)
Masę orzechową wykładamy na jeden blat ciasta. Oba blaty pieczemy przez 15- 20 minut w temperaturze piekarnika 170 stopni. Budyń gotujemy na mleku, gdy przestygnie miksujemy pozostałą margarynę z cukrem pudrem i dodajemy porcjami przestudzony budyń. Masą przekładamy dwa placki ciasta. Placem z orzechami powinien być na górze. Tak przygotowane ciasto najlepiej smakuje około 1- 2 dni po przygotowaniu, nie jest wówczas suche.
![Krok 3 - M jak miodownik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/m-jak-miodownik1-2.jpg)
![Krok 4 - M jak miodownik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/m-jak-miodownik0-2.jpg)