Przepis i sposób przygotowania na: Makaron "kryzysowy"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makaron "kryzysowy" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-kryzysowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Makaron "kryzysowy" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-kryzysowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Makaron "kryzysowy" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-kryzysowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Makaron "kryzysowy" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-kryzysowy4-2.jpg)
makaron | 500 g (ugotowany) |
wędlina | 10 plastrów |
ser żółty | 3 plastry |
pomidory | 3 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula biała | 4 duże |
ketchup pikantny | 4-5 łyżek |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: