Składniki:
makaron świderki | 2 garści |
jarmuż | 150 g |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
olej rzepakowy | 20 ml |
woda | 1,5 litra |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
makaron świderki | 2 garści |
jarmuż | 150 g |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
olej rzepakowy | 20 ml |
woda | 1,5 litra |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: